Bogtitlen er bare Casper, men det er en bog om Casper Christensen. En mand og personlighed der har fyldt meget i de danske medier over de sidste 3 årtier. Det har han gjort via flere forskellige kanaler, både på radio, TV, comedy-scenen og i film og serier. Nu har han udgivet en bog om sig selv i samarbejde med forfatteren Martin Kongstad.

Der er en særlig grund til at Casper Christensen udkommer med en biografi netop nu, og det skyldes at han har lagt sit liv helt om, og lagt fortidens udskejelser bag sig. I bogen giver han et indblik i hvad det er der er sket og hvorfor han. har ændret så meget.

Hør Casper som lydbog gratis

Herunder kan du se hvor du kan høre biografien med Casper Christensen gratis. Den er tilgængelig i flere lydbog apps, som alle tilbyder en gratis prøveperiode til nye brugere. Det er også muligt at læse bogen som e-bog hos selvsamme bogtjenester.

Du kan se i oversigten hvilke lydbog app der har bogen tilgængelig og hvor lang en gratis prøveperiode du kan få. Den korteste gratis prøveperiode er 14 dage hos Mofibo og du får 30 dage gratis hos Bookbeat, hvilket bør være rigeligt til at høre biografien om Casper Christensen der vare lidt mere end 10 timers oplæsning.

Om Casper (Christensen) biografien

Casper lydbog

Bogen om Casper Christensen handler om at ændre sit liv og at det aldrig er forsent at gøre det. Casper har selv taget beslutningen om at ændre sit liv sent oppe i årerne, han har slået sig ned, fået børn, er blevet vegetar, flyttet væk fra bylivet og solgt sine virksomheder.

Det er en fortælling nedskrevet af Martin Kongstad om det liv Casper har levet, og det liv han nu lever og prioritere i sin hverdag – nemlig familielivet.

Claes Bang – Lydbogsoplæser

Lydbogsoplæseren er rigtig vigtigt for at man har en god oplevelse med lydbogen. Casper er oplæst af skuespiller Claes Bang der både spiller teater og medvirker i film. Han vandt prisen for bedste skuespiller i filmen The Square og har også medvirket i den populære amerikanske serie The Affair.

Har du hørt noget til Claes Bang før, så ved du også at hans stemme vil fungere rigtig godt på lydbog. Den er dyb, rolig og tydelig at forstå. I dette tilfælde passer lydbogsoplæseren derfor rigtig godt til lydbogen.