Bogtitlen er bare Casper, men det er en bog om Casper Christensen. En mand og personlighed der har fyldt meget i de danske medier over de sidste 3 årtier. Det har han gjort via flere forskellige kanaler, både på radio, TV, comedy-scenen og i film og serier. Nu har han udgivet en bog om sig selv i samarbejde med forfatteren Martin Kongstad.

Der er en særlig grund til at Casper Christensen udkommer med en biografi netop nu, og det skyldes at han har lagt sit liv helt om, og lagt fortidens udskejelser bag sig. I bogen giver han et indblik i hvad det er der er sket og hvorfor han. har ændret så meget.

Hør Casper som lydbog gratis

Herunder kan du se hvor du kan høre biografien med Casper Christensen gratis. Den er tilgængelig i flere lydbog apps, som alle tilbyder en gratis prøveperiode til nye brugere. Det er også muligt at læse bogen som e-bog hos selvsamme bogtjenester.

Du kan se i oversigten hvilke lydbog app der har bogen tilgængelig og hvor lang en gratis prøveperiode du kan få. Den korteste gratis prøveperiode er 14 dage, hvilket bør være rigeligt til at høre biografien om Casper Christensen der vare lidt mere end 10 timers oplæsning.

Om Casper (Christensen) biografien

Casper minianmeldelse

Claes Bang – Lydbogsoplæser